Hotel Atlantic

World Beverage Romania - Distributie directa de bauturi alcoolice si produse H.O.R.E.C.A. & RETAIL

LASA SUPAPA, TOARNA!

Johnie Walker

The Store Oradea Str. Traian Mosoiu nr. 3 tel.: 0722 159 111, Timisoara str. Intrarea Doinei Nr. 31 (piata Marasti) tel.:0722 159 629, Arad str. Nicolae Grigorescu nr. 1-3 tel.: 0722 159 061

Drink Shop Oradea Centrul Comercial Lotus str. Nufarului nr. 30 tel.: 0722.15.40.79, Timisoara Complexul Comercial Euro2, Spatiul Comercial C4 B-dul Antenei nr. 4 tel.: 0356.10.20.29, Arad str. Avram Iancu nr. 1 tel.: 0357.10.11.22

Whisky cream

Indiferent ca vrei sa iti faci un bar, un club, o discoteca sau esti un consumator obisnuit, aici vei gasi o multime de informatii utile despre tot ce se afla in spatele unui bar, ce sa consumi, cand sa consumi dar si cum sa consumi ca sa nu te imbeti si sa-i bagi pe toti sub masa.

 

Cum sa incep?

In primul si in primul rand, ca sa ai barul tau propriu si personal, trebuie sa te pui bine cu autoritatile. Stii cum e... intai te lingusesti si doar dupa aceea culegi roadele! Pentru autoritati ai nevoie de copii dupa certificatul de inmatriculare si codul fiscal, contractul pentru spatiu, schita spatiului, documentatia tehnica, date privind constructia si multe altele.

Noi te vom ghida prin lumea intortocheata a birocratiei! Urmeaza-ne sfaturile pas cu pas si in curand vei avea barul viselor tale.Pasul 1.

Primul pas fa-l inspre Sanepid de unde vei primi o autorizatie care va atesta ca barul tau nu e vizitat de furnici, gandaci sau sobolani. Daca ai astfel de probleme iti sugeram sa le rezolvi, nu de alta dar cei de la Sanepid vor veni in control si ei doar atat asteapta: sa vada un sobolan dupa sticla de Whisky de pe raft si adio autorizatie.
Sfat: Pune-ti un sandvich cu tine. S-ar putea sa stai la coada.
mai multe informatii obtii sunand la: 059-418.639 (Oradea)

Pasul 2.

Dupa ce ai terminat cu Sanepidul, te asteapta Pompierii. Aici va trebui sa prezinti documentatia tehnica si schitele constructiei. Pompierii se vor asigura ca singurul foc ce va izbucni in barul tau va fi focul pasiunii.
Sfat: Pune-ti un sandvich cu tine. S-ar putea sa stai la coada.
mai multe informatii obtii sunand la: 059-411.212 (Oradea)

Pasul 3.

Urmatoarea autorizatie o vei obtine de la Protectia Mediului. Aici vei avea nevoie de contractul de salubritate, contractul cu apa si contractul cu Conel.  Dupa ce se vor asigura ca activitatea pe care o vei presta nu are efecte negative asupra mediului vei primi si ultima autorizatie. Nu te speria, din fericire fumul de tigara nu se considera poluant... inca.
Sfat: Pune-ti un sandvich cu tine. S-ar putea sa stai la coada.
mai multe informatii obtii sunand la: 059-476.496 (Oradea)

Pasul 4.

Dupa ce ai strans autorizatiile, trebuie sa le duci la Primarie. Ei iti vor elibera autorizatia finala.
Sfat: Pune-ti un sandvich cu tine. S-ar putea sa stai la coada.
mai multe informatii obtii sunand la: 059-137.000 (Oradea)

Pasul 5.

Acest pas este cel mai important. Daca aici ai calcat stramb, totul s-a dus de rapa.
Probabil ca stii deja, ai nevoie de bauturi pentru bar. De unde le iei ? Probabil ca si asta stii deja, de la cei mai buni, de la cei care te servesc prompt, de la cei care o fac din pasiune, de la noi, World Beverage. www.worldbeverage.ro distributie bauturi alcoolice si trading bauturi alcoolice.
Sfat: Lasa sandvich-ul acasa. Noi te servim prompt si iti aducem marfa la sediu. Te-ai ajuns...esti boier.
mai multe informatii obtii sunand la: 0359.10.13.13 (World Beverage)